HTML

Ingatlantitkok

Tippek és trükkök arról, hogy miként lehet gyorsan és legjobb áron eladni az ingatlant. Sztorik, ötletek, jó és elrettentő példák az ingatlaneladások világából.

Friss topikok

Ééééééés elindult!

2014.06.09. 18:03 bzs69

Sziasztok!

 

Már jóideje foglalkozom ingatlanokkal, és minden alkalommal meglep, hogy egy ilyen nagy horderejű dolog, mint az ingatlaneladás milyen kevés tényleges tudással és ismerettel párosul.

Még azok is, akik úgy érzik, hogy alaposan körüljárták a témát bele-belefutnak tipikus hibákba, buknak komoly összegeket, nem aknázzák ki a lehetőségeiket olyan mértékben, ahogy tehetnék.

Időnként ezek csupán egyszerű ujjgyakorlatok, máskor viszont teljesen újszerű megközelítést kíván meg az eladótól vagy éppen a vevőtől. Hát nem lenne nagyszerű mondjuk kikerülni az ingatlanközvetítőt és inkább megtartani a közvetítői díjat? Vagy hogy csak apróságokról beszéljünk: a fényképek ereje egy-egy hirdetés esetében. Ezekről persze lesz szó a blogban részletesen - egyelőre csak beköszöntem, hogy tudjátok: itt vagyok, segítek, tanácsolok!

Üdv a következő bejelentkezésemig!

 

Zsolt

3 komment

Címkék: ingatlan elso bejegyzes ingatlaneladás

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanos-zsolti.blog.hu/api/trackback/id/tr226290172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

765mb 2014.06.12. 14:57:37

Mikor lesz a következő bejegyzés?

bzs69 · http://ingatlanos-zsolti.blog.hu 2014.06.23. 20:33:04

@765mb: Szia! köszi az érdeklődést. Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam. Azóta két bejegyzést írtam már és folytatom. Igyekszem sűrűbben írni.

765mb 2014.06.24. 09:27:12

Köszi, jó témák, hálás vagyok!
süti beállítások módosítása